Přání do nového roku 2012

3. ledna 2012, zprávy z MěÚ, přečteno: 3242×

Vážení spoluobčané, rok 2011 je minulostí a na prahu roku nového se ptáme jaký bude ten nadcházející. Přejeme si, aby to byl rok dobrý. Dobrý pro každého z nás, naše děti a nejbližší, příbuzné a známé a také pro naše město i celou naši republiku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Lubomír Toufar, starosta

Hodně bude záležet na nás jak budeme žít. Rok 2012 bude i nadále rokem úsporným, rokem hledání cest a východisek ze stávajících krizí, rokem hledání nových hodnot.

To se týká i našeho města. Úsporná řešení se stanou nevyhnutelnou realitou, ale jsem přesvědčen, že kvalitu našeho života to negativně neovlivní.

Rok 2011 nebyl jednoduchý a přesto patříme v naší republice k městům  s nejlepšími podmínkami pro spokojený život. Zásluha je to nás všech, poctivých a pracovitých občanů.

I to  nám dává důvěru přivítat  rok 2012 s mírným optimismem. Věřím, že se opět budeme společně setkávat na nejrůznějších akcích i společně prožívat vše co každodenní život přináší.

Milí spoluobčané, děkuji vám za důvěru a přeji vám v roce 2012 mnoho štěstí,  dobrého zdraví, lásky, radosti, optimismu  a osobních úspěchů.

Lubomír Toufar
starosta města Blanska