Únorový program v DDM

23. ledna 2012, ostatní, přečteno: 3096×

V průběhu měsíce února připravili v Domě dětí a mládeže (DDM) bohatý program. O jarních prázdninách 06.-10.02.2012 je to například hned několik příměstských táborů.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Příměstské tábory jsou tématicky zaměřené – Po stopách lovců kožešin, Jarní prázdniny s Jožkou, Řemesla v Moravském krasu nebo Taneční soustředění s Aničkou. Ale je připravena také pobytová akce „Jarní dovádění na Křetíně“. Připravena je i prázdninová herna pro ty, kteří mají volný třeba jenom jeden den. Bylo by škoda sedět doma u televize nebo u počítače, když je možnost naučit se něco nového a prožít báječné zážitky s ostatními.

Dále na vás čeká 19. února návštěva představení Divadla ve Vaňkovce, 25. února od 09:00 hodin Malování na oblázky, od 10:00 hodin Bowlingový turnaj a od 14:00 hodin Turnaj v pétanque. Kromě toho pokračuje pravidelná činnost kroužků v DDM tak, jak bývá zvykem podle rozvrhů.

V DDM však nezapomínají ani na talentované mladé lidi. Ti mohou své znalosti a vědomosti zúročit ve školních a okresních kolech předmětových soutěží MŠMT a Středoškolské odborné činnosti. Nejúspěšnější z nich potom postupují do krajských a celostátních kol. Úspěchy těchto mladých lidí jsou pak odměnou nejen pro ně, ale také pro pedagogy, kteří je po celý rok pečlivě připravují, i pro zaměstnance DDM Blansko.

Úplnou nabídku najdete na webových stránkách www.ddmblansko.cz nebo ji získáte přímo v DDM Blansko, Údolní 2.