Blanenští fotbalisté se představí v nových dresech

18. dubna 2012, sport, přečteno: 3910×

Jarní část sezony 2012 místního Fotbalového klubu bude zahájena v sobotu 28. dubna. Pořadatelé plánují, že zahájení pojmou slavnostně.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Program se ponese nejenom ve sportovním duchu, chybět totiž nebude ani kulturní část. Patnáct minut před šestnáctou hodinou by příznivci blanenského fotbalu už neměli chybět na stadionu v Údolní ulici, zahájení sezony totiž započne vystoupením kroužku street dance z Domu dětí a mládeže v Blansku.

logo FK Blansko
Nové dresy budou vyvedeny v barvách klubu.

Pět minut před čtvrtou odpolední je plánován slavnostní výkop. Úderem šestnácté hodiny začne premiérové utkání jarní části letošní fotbalové sezóny, střetnou se borci z domácího týmu a jejich soupeř ze soutěže krajského přeboru mužů.

V přestávce mezi poločasy, přibližně tedy třičtvrtěhodinku po začátku zápasu, se podruhé představí kroužek street dance.

Pořadatelé ujišťují, že občerstvení v areálu stadionu bude zajištěno. Pro dětské návštěvníky bude zajištěn dětský koutek. Všichni příznivci fotbalu jsou zváni, aby se přišli pobavit a povzbudit domácí borce, kteří se poprvé představí v nových dresech.

Program, který obdrží návštěvníci při příchodu na stadion, bude slosovatelný – vedle toho, že příchozí stráví příjemné sportovně-kulturní odpoledne, si možná odnesou i nějakou cenu.