„Univerzita“ potřetí, tentokrát s angličtinou

10. června 2012, ostatní, přečteno: 2665×

Pilotní projekt Městské knihovny Blansko „Blanenská univerzita (nejen) pro seniory“ končí svůj druhý ročník (slavnostní předání Osvědčení o absolvování proběhne 13.06.2012) a plynule zahajuje nábor zájemců do třetího ročníku, který odstartuje v září 2012 a potrvá do června 2013.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Náplní bude kurz úplných komunikačních základů anglického jazyka se zaměřením na jednoduchou komunikaci, osvojení si základní slovní zásoby a vybranou gramatiku.

Počet účastníků je omezen na maximálně 20 a preferován bude seniorský věk s nulovou nebo minimální znalostí angličtiny.

Lektorování se ujme učitelka základní školy s dlouholetou praxí paní Mgr. Hana Opatřilová.

Kurz zahájí v září 2012 (o přesném termínu budou přihlášení s předstihem informováni). Výuka bude jedenkrát měsíčně (uskuteční se celkem 10 lekcí); vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hodin v jednohodinovém bloku. Frekventanti, kteří absolvují nejméně 7 lekcí, obdrží Osvědčení o absolvování.

Administrativní poplatek činí 200 Kč (za celý projekt), musí být uhrazen společně s odevzdáním závazné přihlášky a je nevratný. Místem, kde je možno získat i odevzdat přihlášku a také uhradit poplatek, je studovna a čítárna knihovny (vždy v provozní době knihovny).

Projekt garantuje Mgr. Pavel Přikryl (reditel@mk.blansko.cz, 516 410 100), který poskytne veškeré informace.

Lze využít i sekce PROJEKTY na webových stránkách knihovny (www.knihovnablansko.cz), kde potencionální zájemce nalezne anotaci i přihlášku k projektu.

Mgr. Pavel Přikryl
ředitel Městské knihovny Blansko