Do kina? Vstupenky si račte rezervovat!

4. července 2012, ostatní, přečteno: 15289×

Od začátku prázdnin Kino Blansko zprovoznilo další službu pro zvýšení komfortu diváků: vstupenky na představení si nyní zájemci mohou rezervovat prostřednictvím webových stránek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Změna souvisí s přechodem na nový pokladní systém,“ vysvětluje Pavel Langr, ředitel kina. Rezervace lístků byla možná i v minulosti, ale pouze formou vzkazu na záznamníku, což mnoho zájemců odradilo. Navíc chyběla potřebná zpětná vazba. „Lidé, co nás znali, už věděli, že je na to spoleh, ale náhodní návštěvníci často žádali o zpětné potvrzení. To s novým systémem odpadá,“ říká Pavel Langr.

Samotný postup rezervace je víc než jednoduchý: zájemce si na stránkách Kulturního střediska města Blanska zvolí pořad a hodinu, o které má zájem, a na přehledném plánku hlediště vybere to své místo. Pak stačí už jen zadat mailovou adresu, na kterou přijde potvrzení o rezervaci žádaného křesla společně s instrukcemi k vyzvednutí vstupenky.

Systém dokonce umožňuje rezervaci zpětně zrušit v případě, že se plány na večer či odpoledne vyvinou jinak, než zájemce předpokládal.

On-line rezervační systém je tak po digitalizaci realizované v loňském roce posledním krokem, kterým Kino Blansko po technické stránce srovnalo krok s brněnskými multiplexy.

Pokud však jde o komorní prostředí a živou komunikaci s diváckou obcí, pak je zcela jistě předčí.

Další informace najdou příznivci stříbrného plátna na www.kinoblansko.cz a Facebook, skupina Kino Blansko