Klienti Domova OLGA nabízejí netradiční vánoční dárky

9. listopadu 2012, ostatní, přečteno: 7013×

Klienti Domova OLGA, denního stacionáře pro dospělé s mentálním postižením, si letos připravili pro všechny zájemce o originální vánoční dárky či dekorace půvabné vánoční stromečky, na jejichž konečné podobě se můžete podílet i vy sami.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V našem stacionáři všichni cítí, že pomalu začíná čas předvánoční, a tak se i naše práce obrací k tématu letošních Vánoc. Protože naše výrobky kupují převážně lidé, kteří nás chtějí zejména podpořit, budeme se snažit, abychom všechny zájemce náležitě uspokojili.

I letos vyrábíme již zaběhlé keramické ozdůbky, kterými se dá ozdobit nejen vánoční stromeček, ale které se dají použít i v domácnosti k výzdobě interiéru nebo i kdekoli jinde.

Letošní novinkou jsou však netradiční vánoční stromečky. Nabízíme je v různých velikostech a provedeních. Pokud budou skladem, lze si je zakoupit přímo v naší prodejně Karitásek.

prodej vánoční stromků
Vlastnoručně vyrobené vánoční stromky prodávají sami klienti.

Je ale také možné si vybrat dle nabídnutých vzorů ten, který se vám bude nejvíce líbit, dohodnout jeho velikost a způsob, jakým bychom ho mohli nazdobit nebo si ho můžete dozdobit i vy sami. Jako jednu z možných dekorací stromečků vám můžeme nabídnout naši vánoční keramiku.

Vánoční stromeček Domova OLGA

Proto se k nám neváhejte přijít podívat a bude-li se vám některý stromeček líbit, můžete si ho i objednat. Všechny snímky můžete zhlédnout na www.hhp.cz.

Náš obchůdek Karitásek (L. Janáčka 13) je otevřen v pondělí až pátek od 9.00 do 11.45od 14.00 do 17.00 hod. V případě, že by bylo zavřeno, můžete přijít zezadu hlavním vchodem do Domova OLGA.

Také je možná telefonická domluva na tel. čísle 516 418 960 s pí Hruškovou, pí Kolářovou či p. Stloukalem.

vánoční strom v Domově Olga

Na Vaši návštěvu se těší klienti Domova OLGA, denního stacionáře pro dospělé s mentálním postižením.

Domov OLGA