Amundsen cup završuje svou první dekádu

13. března 2013, ostatní, přečteno: 2591×

Deset let, to je již důvod k bilancování. A týká-li se takové ohlédnutí barmanské soutěže, pak je vskutku na co vzpomínat. Je tomu tak. Amundsen cup slaví kulaté narozeniny! Střední škola gastronomická, s.r.o. ve spolupráci s Kulturním střediskem města Blanska letos uskuteční jeho desátý ročník a jubileum takto úspěšné akce jej předurčuje k nejedné inovaci.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Všechna ta léta, po která se na pódiu Dělnického domu v Blansku vystřídaly stovky soutěžících, přinesla nejen dlouhé týdny náročných příprav všem organizátorům, ale především mnoho nezapomenutelných okamžiků účastníkům i divákům, nahlédnutí do portfolia generálního garanta soutěže, firmy Stock Plzeň-Božkov a co je podstatné, dala vzniknout desítkám výjimečných míchaných nápojů, z nichž mnohé snesly srovnání s drinky skutečných profesionálů.

Pořadatel soutěže se proto rozhodl v tomto jubilejním ročníku program barmanského svátku rozšířit. Vedle klání mladých barmanů tak návštěvníky čeká např.:

  • free-styleová barmanská show

  • několik tanečních vystoupení

  • ochutnávka novinek firmy Stock zdarma

  • míchání vítězných nápojů pro návštěvníky za skvělé ceny

  • promítání filmu o historii značky Fernet Stock

  • expozice o minulých ročnících soutěže

  • anketa se slosováním o ceny

To už je bezesporu dost důvodů k návštěvě. A když k tomu přidáme to, co je při Amundsen cupu už dlouhá léta tradicí – výtečné výkony soutěžících, podmanivá hudba, dobrá nálada i trocha toho nezbytného napětí, byla by opravdu škoda nepřijít se podívat.

Přijměte tedy pozvání na úterý 19. března od 10:00 do 15:00 hodin do Dělnického domu a nechte se vtáhnout do úžasné atmosféry zábavy a koktejlů, kterou se vám snažíme předávat již 10 let!

Za Střední školu gastronomickou, s.r.o. Blansko

Martin Jaglář
ředitel soutěže Amundsen cup 2013