Pomozte blanenskému zámku k vítězství!

15. května 2013, ostatní, přečteno: 2835×

Jak jsme již informovali, blanenský zámek v těchto dnech bojuje o přízeň veřejnosti  v soutěži o nejlépe opravenou památku Jihomoravského kraje za rok 2012. V konkurenci 32 vybraných finalistů se v průběžném pořadí SMS hlasování  k dnešnímu dni drží zatím na čtvrtém místě.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Za sebou nechal již takové stavby, jako je rekonstruovaná vila Tugendhat, klášter v Rajhradě nebo zámek ve Znojmě. K tomu, aby se stal celkovým vítězem, který získá na další rozvoj památky finanční prémii ve výši 150.000 Kč, však potřebuje získat další stovky hlasů. V předchozích letech se vítězi krajské soutěže staly stavby, které získaly kolem dvou tisíc hlasů.

Vyzýváme proto občany našeho dvacetitisícového (!) města, aby v prestižní soutěži podpořili hlasováním právě blanenskou památku!  

Památku, která tvoří krásnou kulisu při každoročních akcích jako je Muzejní noc nebo Historický jarmark, památku která je dějištěm Vítání sv. Martina. Vítězství v soutěži má nemalou hodnotu propagační, ale nezanedbatelné jsou i získané finanční prostředky, které by v případě vítězství město získalo. Ty by investovalo do instalace vnějšího nasvícení objektu zámku a také do zrušení tržnice v podzámčí a zřízení důstojného průchodu k zámku z centra města.

Podobná šance na celkové vítězství se v několika příštích letech už nebude opakovat!   Pošlete proto svůj hlas formou jedné SMS této památce ve tvaru: HLA PAMATKY 1 na telefonní číslo: 900 77 06. Hlasování probíhá do 24. května 2013.  SMS zprávu můžete psát jak velkými, tak malými písmeny (bez diakritiky). SMS zprávu lze odeslat z jednoho mobilu JEN JEDENKRÁT. Cena SMS zprávy je pouze 6 Kč (vč. DPH). Průběžné pořadí památek lze sledovat na:  www.kr-jihomoravsky.cz/pamatky/.

Děkujeme za hlas pro blanenský zámek. Právě ten váš může být rozhodující.

Město Blansko