Startuje nový ročník soutěže Dívka České republiky

29. března 2014, ostatní, přečteno: 2568×

V březnu začíná nový ročník soutěže Dívka České republiky 2014.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Letos nese podtitul Hledáme sympatickou sportující dívku,“ řekla pořadatelka soutěže Aneta Kuklínková. Přihlásit se mohou nejen aktivní sportovkyně, ale i dívky, pro které je sport a pohyb přirozenou součástí života.

Vizí akce, která se uskuteční už popáté, je spojením krásy a sportu podněcovat dívky ke zdravému způsobu života. „Chceme dívky rozhýbat, na druhé straně budeme sportovkyně vést k péči o vzhled a estetiku a dokonalý mluvený projev,“ doplnila Kuklínková.

Soutěž má dvě hlavní kategorie. Dívky od 6 do 10 let a dívky od 15 do 22 let. „Mladší adeptky budou mít svoje základní kolo na akci s názvem Dívka České republiky Open, který se uskuteční v neděli 30. března v hale ASK v Blansku. Finalistky hlavní kategorie od 14 do 22 let budeme hledat nejen 30. března, ale především na následujících castinzích, které se uskuteční v Blansku, v Brně, ve Frýdku-Místku a v Praze,“ prozradila pořadatelka.

Termíny a místa castingů:

  • Brno – 3. 4. 2014 (Kavárna Savoy, Jakubské nám.)
  • Blansko – 4. 4. 2014 (Dělnický dům)
  • Praha – 5. 4. 2014
  • Frýdek-Místek – 6. 4. 2014

„Dívky se nám na castingu představí, následovat bude rozhovor s porotou. Každá soutěžící si s sebou může vzít i video – nahrávku volné disciplíny, kterou by chtěla předvést na finále,“ uvedla Kuklínková. Přihlásit na casting mohou zájemkyně nejpozději do 31. 3. 2014. Více informací najdou na internetových stránkách www.divkaceskerepubliky.cz.

Semifinále soutěže se uskuteční 11. 4. 2014 v Hotelu Sladovna v Černé Hoře. „Ze semifinále postoupí do finále osm dívek v hlavní kategorii a šest princezen ve věku 6–10 let. Starší finalistky následně čeká týdenní soustředění v italském letovisku Gargano, budou relaxovat a připravovat se v Hotelu Sladovna v Černé Hoře a absolvují adrenalinový den v kempu Baldovec. Mladší se na finále budou připravovat v Hotelu Sladovna v Černé Hoře,“ nastínila Kuklínková.

Akce vyvrcholí finálovým večerem, který se uskuteční 13. září v Dělnickém domě v Blansku.

Záštitu nad letošním ročníkem soutěže převzal místostarosta Města Blanska Ing. Jiří Crha.

Pro více informací volejte nebo pište na níže uvedené kontakty:

Aneta Kuklínková
pořadatelka soutěže Dívka České republiky
tel.: +420 733 763 437
e-mail: kuklinkova@divkaceskerepubliky.cz

Pavel Šmerda
manažer soutěže Dívka České republiky
tel.: +420 737 177 367
e-mail: smerda@divkaceskerepubliky.cz

red