Pozvánka na „Cestu ve tmě“

22. dubna 2014, ostatní, přečteno: 2319×

V pátek 25. dubna 2014 proběhne již 11. ročník soutěže vodicích psů kolem blanenského centra. Slavnostní zahájení proběhne v 09:30 hodin na Rožmitálově ulici.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Zkoušeli jste si někdy zavřít oči a projít se po louce, uvařit oběd, něco vytvořit? Myslíte si, že to není možné? Pro některé je tento stav celoživotní skutečností. Ztráta nebo vážné porušení zraku způsobí v životě člověka mnoho změn.

Je ztíženo zvládání běžných každodenních úkonů, ohroženo zaměstnání, mnohým zálibám a koníčkům se lze jen ztěžka věnovat. Vztahy v rodině, k přátelům a ostatním lidem jsou vystaveny větším nárokům. V takové chvíli je potřebná pomoc. A jedním z řešení je vodicí pes.

Zveme Vás na 11. ročník soutěže vodicích psů – CESTA VE TMĚ – kolem centra Blanska, konané v pátek 25. dubna 2014 v Blansku na Rožmitálově ulici, slavnostní zahájení akce proběhne v 09:30 hodin.

cesta ve tmě
Ilustrační foto. Zdroj: www.vycvikvodicichpsu.cz

Po celou dobu soutěže je připraven doprovodný program pro děti i dospělé. Čestný patronát nad soutěží převzal Mgr. Ivo Polák, starosta města Blanska.

Srdečně zve Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých – oblastní odbočka Blansko a Bílý klíč porozumění Blansko.

red