Plnění programového prohlášení zhodnotil tisk

20. září 2014, zprávy z MěÚ, přečteno: 2138×

Plnění programového prohlášení dostalo určitou vizitku v rámci krajského vydání Mladé fronty, kde byla zhodnocena všechna okresní města.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Bral jsem s povděkem, že je článek napsaný objektivně. A to nejen proto, že tam bylo napsáno, že současné koalici se ve městě Blansku daří plnit programové prohlášení. Až na některé malé výjimky, jako je třeba ještě nezaplněná průmyslová zóna. Ale víme, že v této věci se již jedná a je tady developer, který teď podepisuje smlouvy s investory a stavba by se měla rozjíždět příští rok. Další takovou věcí je parkoviště u nemocnice. Nákup pozemků je schválený a věřím, že příští rok se parkoviště podaří postavit.

Většina programového prohlášení byla splněna, čehož si všimli i novináři a jsem rád, že to tak ocenili. Je pravdou, že některé věci nebyly dotaženy. I přesto, že jsem na radnici asi osm měsíců, se nezříkám odpovědnosti, protože jsem byl zastupitelem. Navíc jsem členem strany, která je v koalici. Snažíme se ale, aby vše bylo splněno,“ říká starosta Ivo Polák.

red