Policisté žádají poškozenou neznámou ženu i svědky krádeže kabelky o spolupráci

18. března 2015, ostatní, přečteno: 2210×

Dne 16. března 2015 došlo přibližně ve čtvrt na pět odpoledne v prostoru autobusové zastávky na náměstí Republiky v Blansku ke krádeži kabelky.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Tu odcizil ženě sedící na lavičce osmatřicetiletý pachatel, kterého na útěku s kořistí ve směru k ulici Seifertova zastavili náhodní kolemjdoucí a donutili ho uzmutou kabelku majitelce vrátit.

Policie sice pachatele krádeže později zjistila, v rámci dalšího prověřování případu se ale neobejde bez spolupráce s okradenou a osobami, které zloděje na útěku zastavily. Jejich totožnost, stejně jako identita poškozené, zůstává policistům dosud neznámá. Proto zpracovatelé případu žádají oběť krádeže i zmíněné svědky, kteří pachatelovy úmysly duchapřítomně překazili, aby se přihlásili na policii. K trestnému činu totiž došlo i přes to, že se kabelka neporušena včetně svého obsahu dostal zpět k majitelce.

Jakékoliv informace týkající se případu, zejména pak poznatky vedoucí ke ztotožnění oběti, či svědků, je možné sdělit na tel. číslech 974 631 396, nebo 974 631 380, případně na tísňové lince 158.

por. Mgr. Petr Nečesánek