Vznikl Klub přátel Domova OLGA

1. června 2015, ostatní, přečteno: 2587×

Založen byl 10. dubna 2015 a jeho cílem je oslovit širokou veřejnost s prosbou o podporu a pomoc.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Domov OLGA je je již v provozu 22 roků a pečuje v současné době o 37 zdravotně postižených spoluobčanů, je nestátní a jeho financování je založeno na vícezdrojovém systému, z čehož jeden zdroj je také individuální dárcovství a sponzorská podpora.

Náš Klub otevírá jednoduší a širší možnost Vaší eventuální pomoci a podpory. Zřídili jsme transparentní účet u FIO banky, č. 75757585/2010 a pokud navštívíte webové stránky www.prateledomovaolga.cz, lze jediným kliknutím tento účet otevřít.

Pokud se stanete přítelem či přítelkyní Domova, budete se moci účastnit vybraných akcí, které budeme pro vás pořádat, dostanete kartičku člena Klubu a v neposlední řadě získáte dobrý pocit, že svým darem pomáháte zlepšovat životní situaci lidí s trvalým zdravotním postižením. Můžeme Vám také poslat Potvrzení o daru pro účely odpočtu z daňového základu, a také na Vaši e-mailovou adresu posílat pololetně zprávy o dění v Domově OLGA.

Těšíme se, že se stanete našimi přáteli, a pomůžete tak zdravotně postiženým lidem, o které my v Domově pečujeme. Potřebujeme Vaši pomoc.

Jana Kratochvílová