Blanenští rybáři převzali opravené sádky

31. října 2015, sport, přečteno: 2458×

Dne 16. října 2015 zástupci Moravského rybářského svazu v Blansku převzali, za účasti místostarosty města Blanska Jiřího Crhy, od Martina Mojžíška, jednatele společnosti firmy Moyses, s.r.o. Blansko, zrekonstruovanou sádku v areálu Sloupečník v Blansku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Celá akce, která se skládala ze dvou etap, a to výměny potrubí nápustného a výpustního zařízení sádek včetně generální opravy sádky a manipulačního prostoru sádek, by se bez dotace z Krajského úřadu Jihomoravského kraje nemohla nikdy uskutečnit.

Předání opravených sádek

V této záležitosti blanenským rybářům pomohl místostarosta města Blanska. V rámci výběrového řízení, kterého se zúčastnilo pět firem, vyhrála firma Moyses, s. r. o., která přišla nejen se zajímavou cenovou nabídkou, ale i moderní technologií rekonstrukce sádky, která tak bude lépe odolná klimatickým podmínkám a prostředí, ve kterém se nachází a k čemu bude využívána.

Závěrem nezbývá než zhotoviteli, ale i místostarostovi města Blanska, poděkovat za úsilí a vynaloženou snahu, která vedla ke zdárnému ukončení rekonstrukce sádek.

Martin Sklář
MRS Blansko