Jaroslav Krejčíř je jedním z deseti nejlepších trenérů v republice

4. listopadu 2015, sport, přečteno: 2543×

Blanenský trenér Jaroslav Krejčíř z Olympie Blansko se dostal do finálové desítky celostátní ankety „Díky, trenére“ o nejlepšího mládežnického trenéra České republiky. Finále ankety proběhne 7. listopadu v Brně.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Jaroslav Krejčíř stál v roce 1988 u zrodu klubu v Blansku, dostal se na stáž do klubu Atlanta Braves. Pracoval také jako trenér mužské reprezentace i mládežnických reprezentací.

V roce 2008 se definitivně rozhodl, že se bude věnovat chodu klubu a v něm trenérsky dětem. A tak vymyslel Happy Ball, což je tréninkový program pro předškoláky a prvňáčky. „Když chceme dítě udržet u sportu, musí ho to bavit. Snažím se vychovat lidi, pro něž se baseball stane součástí jejich života a dokáží k němu přivést v budoucnu i své děti. Protože, a to platí pro každé sportovní odvětví, opravdových talentů je málo. Takových, kteří mají předpoklady jednou se sportem uživit, je úplné minimum,“ říká Krejčíř.

Do soutěže bylo nominováno 1 503 trenérů z celkem 55 sportů. O vítězi soutěže rozhodne odborná porota složená z respektovaných odborníků.

Podrobnosti o soutěži najdete na www.dikytrenere.cz.

zdroj: www.baseball.cz, František Přibyl, Díky, trenére: V Top 10 je také baseballový trenér Krejčíř!

red