Hvězda v podání Evy Holubové zazáří i v Blansku

15. února 2016, kultura, přečteno: 2852×

Ve středu 4. května v 19 hodin odstartuje v Dělnickém domě komediální One Woman Show Hvězda Evy Holubové.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Eva HolubováKomedie o fiktivní seriálové herečce se odehrává během nejdivočejšího týdne jejího života. HVĚZDA s humorem odkrývá zákulisí českého showbyznysu a s nadhledem líčí osobní problémy neznámé herečky, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu.

Autorem této divadelní hry není nikdo jiný než Patrik Hartl, režisér a neméně úspěšný spisovatel a umělecký šéf pražského divadla Studio DVA.

V divadle režíroval řadu divácky velmi úspěšných inscenací, jeho vlastní divadelní hry jako například i Hvězda, napsaná na míru Evě Holubové, se staly hity.

Ve filmu debutoval komedií Taková normální rodinka. Jeho literární prvotinou byla kniha Prvok, Šampón, Tečka a Karel, jeho novým románem je Malý pražský erotikon.

Příběh ženy, která se nehroutí ani v situacích, kdy by šel každý jiný do kolen, se odehraje 4. května 2016 v 19 hodin v Dělnickém domě v Blansku.

Délka představení: 1 hod. 40 min. (bez přestávky).

Vstupné v ceně od 270 do 330 Kč (dle pořadí) si můžete zakoupit v Blanenské informační kanceláři Blanka na Rožmitálově ulici. Předprodej bude zahájen v pondělí 15. února 2016.

Na Vaši účast se těší Kulturní středisko města Blanska.

zdroj: www.patrikhartl.cz

red