Jarní ples manželů Míšenských ve fotografiích

14. března 2016, kultura, přečteno: 3357×

Jarní ples se uskutečnil v sobotu 12. března. U příležitosti 40. výročí svého působení ho připravili manželé Míšenští ve spolupráci s Kulturním střediskem města Blanska.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Taneční mistři manželé Míšenští také provázeli celým večerem. Za pomoci svých přátel jako hostů i členů Tanečního studia M, se kterými připravili půlnoční předtančení, provedli návštěvníky plesu opravdu bohatým programem plným krátkých tanečních kurzů, předtančení i hudby pro standardní či latinskoamerické tance.

Nechybělo ale ani disko nebo country tance. Byl to večer plný vzpomínek na letitou činnost v tanečním oboru za účasti bývalých členů tanečního studia i mnohaletých spolupracovníků, kterou bohatě ilustrovaly historické fotografie vystavené na horní hale.

Vrcholem večera bylo poděkování rodině a udělení pamětních medailí všem spolupracovníkům.

Pár ohlasů na ples:

Ples byl zdaleka nejlepší za poslední naše plesové sezony.Zase jsme si uvědomili, jak se dá krásně si zatancovat, když je dobrá kapela a jak se dá zablbnout i v našich letech. Byli jsme překvapeni, co udělá správnou atmosféru na plese. Stačí málo a všichni se baví společně, nezávisle na věku. Byli jsme opět v tanečních a bylo to bezva. Celý sál se bavil náramně od začátku do konce, pro vás to určitě musel být taky moc dobrý pocit. Je to vaše zásluha, díky moc. Ještě jednou díky za krásný zážitek.
Zdenka a Pepa

Moc děkujeme, Váš ples byl, aspoň pro mě, takový bonbónek, třešnička na dortu. Moc se mně líbil, nadupaný, zatancovala jsem si jak dlouho ne.  A ty taneční proložky, to byla nádhera. Petrovi se to taky hrozně líbilo, za nás oba, palec nahoru.
Sabina

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Jarní ples

Stanislav Mrázek