Partnerem Pravé české Voříškiády se stala Nemocnice Blansko

4. června 2016, tiskové zprávy, přečteno: 2042×

Pravá česká Voříškiáda se uskuteční v neděli 5. června 2016 od 10 hodin na hřišti Feneček (bývalý areál baseballového hřiště Písečná) v Blansku. Soutěž je určena pro všechny pouliční psy a fenky, zúčastnit se mohou i čistokrevní psi bez rodokmenu, pro které jsou vypsány samostatné kategorie.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Článek měl omezenou platnost.
Informace v něm uvedené nemusí být již aktuální.

Pro účastníky akce je připravena řada soutěží, hodnotit se budou například nejzajímavější uši, chybět nebudou samozřejmě ani zajímavé ceny, a to nejen pro čtyřnohé mazlíčky, ale i jejich pány.

Nemocnice Blansko věnuje výherci, resp. jeho majiteli, poukaz na Preventivní onkologický program. Každý, kdo Pravou českou Voříškiádu navštíví a bude mít zájem dozvědět se o tomto programu více, bude mít v neděli 5. června 2016 jedinečnou příležitost. Tým Nemocnice Blansko bude na místě a odpoví na všechny otázky.

Vstupné pro diváky Voříškiády je dobrovolné, výtěžek ze vstupného poputuje přímo do Základní školy speciální na pořízení světelného panelu pro zrakovou stimulaci.

Každý přihlášený pejsek musí být zdravý a mít základní očkování. Všechna ustanovení a návod jak se přihlásit najdete na http://fenecek.webnode.cz.

Kateřina Ostrá
tisková mluvčí