Xindl X, Čechomor, Visací Zámek aneb MORAVA PARK FEST podruhé

20. prosince 2016, tiskové zprávy, přečteno: 2596×

Velkolepý festival ovládne Blansko ve svém druhém ročníku 24. června 2017. Představen byl již kompletní program, vstupenky za nejnižší cenu je možné koupit již nyní.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Po zdařilém letošním ročníku se pořadatelé rozhodli zopakovat festivalový zážitek v blanenském zámeckém parku příznivcům současné populární hudby. I ve druhém ročníku si na své přijdou zástupci všech věkových kategorií. Druhý Morava park fest nabídne skupiny jako Atmo music, Čechomor, Buty, následně trochu netradičně punkovou kultovní formaci Visací Zámek, jenž kontrastně vystřídá Monkey Bussines, a celý den zakončí svým vystoupením Xindl X. Celým festivalem bude letos provázet Jakub Kohák.

Areál zámeckého parku bude otevřen od 12 hodin a zavírat se bude o půlnoci. Hlavní kapely začnou se svými koncertními vstupy ve 14 hodin s tím, že stejně jako letos se pořadatelé rozhodli ponechat první místo v lineupu pro některou z amatérských skupin.

Vstupenky jsou již v předprodeji a do Vánoc je můžete koupit za nejvýhodnější cenu 399 Kč s malým dárkem pro prvních 500 kupujících. Do 31.03. budou k dispozici za 449 Kč, do 19.06. za 499 Kč a přímo na místě za 549 Kč. Slevu mají držitelé ZTP/P a děti od 3 do 15 let: předprodej 199 Kč, na místě pak 299 Kč.

Vstupenky jsou k dispozici v Informační kanceláři Blanska na Rožmitálově ulici, dále v restauraci Pizzazz v areálu blanenského Kauflandu a rovněž v Boskovicích na MIS Boskovice a IC Boskovicko na Masarykově náměstí. Všechny vstupenky je možné zakoupit rovněž v sítích Ticket Art.

Více informací je na webu www.moravaparkfest.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/moravaparkfest, kde v této chvíli najdete videopozvánku na festival přímo od Jakuba Koháka, moderátora letošního ročníku.

Nezapomeňte si koupit včas vstupenky! Ty nejlevnější jsou k dispozici pouze do konce roku 2016. Morava park fest zahájí svůj druhý ročník v blanenském zámeckém parku 24.06.2017 a určitě byste tam neměli chybět!

Video pozvánka:

Tomáš Mokrý
pořadatel