KSMB opět zve na Rozloučení s prázdninami

22. srpna 2003, kultura, přečteno: 4163×

Již loni patřil poslední prázdninový den dětem. Nejen zahrádka v areálu Městského klubu, ale i nejbližší okolí se během odpoledne zaplnilo dětmi s rodiči. Připraveny pro ně byly různé atrakce a soutěže. Letos vás opět srdečně zveme na toto příjemné rozloučení s prázdninami, které se uskuteční v neděli 31. 8. v 15 hodin opět na zahrádce.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Letos jsou pro vás opět připraveny soutěže, hrát a pořádat soutěže bude hudební skupina „medium“, chybět nebude spousta zábavy a elektrokáry.

Občerstvení zajišťuje Čenohorská restaurace Zahrádka — nabízeny budou grilované speciality.

A jak to vypadalo loni?
Přímo na zahrádce hrála skupina Fajrbend a pro děti organizovala soutěže (v kreslení, hry s balónky apod.). Byl docela problém najít volné místo u stolu, protože zatímco si děti hrály, rodiče tuto chvíli využili k posezení a popovídání si.

Na silnici před zahrádkou byl připraven závodní okruh pro elektrokáry, v ulici směrem k Sadové pak okruh pro minibiky. V parku B. Němcové vyrostlo známé středověké ležení z Nového Hradu se stájí pro oslíky, hospodou a zbrojírnou.

rozlouceni-prazdniny-02 rozlouceni-prazdniny-02
rozlouceni-prazdniny-02 rozlouceni-prazdniny-02

Akce začínala okolo 14. hodiny a trvala až do 17. hodiny, kdy se spustil vytrvalý děšť, který ji nekompromisně ukončil, a všechny zahnal domů.