Blanenské gymnázium informuje

31. října 2003, ostatní, přečteno: 4864×

Gymnázium Blansko patří neodmyslitelně do systému středních škol našeho okresu. V letošním roce opustilo školu 64 čerstvých absolventů. Kromě jednoho se všichni přihlásili na některou z vysokých škol a 46 jich bylo přijato. Pro školní rok 2004/2005 připravuje blanenské Gymnázium kvalitní a rozmanité studium pro další absolventy základních škol.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Na základě přijímacích zkoušek, které se uskuteční v dubnu a květnu 2004, bude přijata jedna třída čtyřletého studia (pro zájemce končící v letošním školním roce 9. ročník ZŠ) a dvě třídy osmiletého studia (pro zájemce končící v letošním školním roce 5. ročník ZŠ).

Všechny zájemce o studium na naší škole a jejich rodiče zveme k návštěvě v pátek 21. listopadu 2003, kdy proběhne od 13.00 do 18.00 h DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.

Během dne si mohou návštěvníci školy prohlédnout celý areál školy a pobesedovat se stávajícími učiteli. Tentýž den od 16.00 h bude ve školní jídelně uspořádána beseda pro rodiče žáků letošních pátých tříd ZŠ o možnostech a náplni osmiletého studia na gymnáziu.

Podrobnější informace o studiu a o těchto připravovaných akcích jsou vystaveny na internetové stránce www.gymbk.cz nebo je poskytneme osobně na ředitelství školy, popř. na telefonním čísle 516 418 632.

RNDr. Pavel Henek,
ředitel Gymnázia Blansko