Město Blansko se prezentovalo na veletrhu MADI Travel Market 2003

2. prosince 2003, cestovní ruch, přečteno: 4001×

V rámci jubilejního, již desátého ročníku, mezinárodního odborného veletrhu cestovního ruchu MADI se město Blansko účastnilo dne 5. 11. 2003 se svou expozicí „Blansko — Moravský kras“ prezentace měst a regionů ČR pod názvem MADI regiony, která vstoupila letos do šestého ročníku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Na tomto Workshopu regionů je možné získat cenné materiály a obchodní kontakty z regionů pro incomingovou i domácí turistiku. Město Blansko se prezentovalo společně se Správou jeskyní Moravského krasu, návštěvníkům tedy mohla být nabídnuta kvalitní ucelená nabídka našeho regionu.

U blanenského stánku se vystřídalo nespočet zástupců cestovních kanceláří, touroperátorů a agentur, pořádajících četné zájezdy do Moravského krasu a okolí, a dále i mnoho zájemců z řad individuálních turistů, všichni se zájmem o aktuální informace.

V současné době čeká blanenský region prezentace na největším tuzemském veletrhu Regiontour 2004 v Brně ve dnech 8. — 11. 1. 2004, kde se v rámci společné expozice Jihomoravského kraje představí Region Blansko — Moravský kras společně s dalšími partnery z oblasti cestovního ruchu.