Výtvarná dílna pro charitu

2. října 2004, ostatní, přečteno: 4711×

V sobotu 11. září se uskutečnila v prostorách Katolického domu v Blansku Výtvarná dílna. I když dopoledne svítilo sluníčko, přišlo asi 30 nadšených dětí, které svojí šikovností a nápaditostí přispěly ke vzniku mnoha pěkných výrobků.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Děti vyrobily například batikované nákupní tašky, potištěné polštářky, ozdobné svíčky, přáníčka, malované skleněné ozdoby a další pěkné věci.

Ty mohou posloužit jako pěkné dárky. Charita je bude vystavovat na podzimním veletrhu MEFA — Pro Váš úsměv v Brně. Zakoupit si je může každý, kdo má rád pěkné a originální věci, v domě Okno dokořán Komenského 19 v Blansku.

Prodávat je budeme také v domečku Pěkná modrá na ul. Komenského 17, naproti kostelu na Starém Blansku o adventních nedělích, to je od 28. listopadu vždy od 6.45 do 12.00 hodin. Výtěžek z prodeje použije blanenská charita zejména pro potřeby Denního centra pro osoby v tíživé sociální situaci.

Děkujeme tímto všem, kteří nám pomáhali, zejména panu faráři Jiřímu Kaňovi, Společnosti Katolického domu v Blansku, Kolpingově rodině a členům 6. oddílu Junáka Blansko.

Oblastní charita Blansko