Na spinning už i v Blansku

4. února 2005, sport, přečteno: 11534×

Od 1. února je ve sportovní hale ASK Blansko otevřeno spinningové centrum, které rozšiřuje nabídku sportovních aktivit ve městě Blansku. Nyní běží propagační 10denní provoz zdarma.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Firma KOLA NOVÁK instalovala do předsálí sportovní haly kompletní vybavení na provozování spinningu. Pro ty, kteří tento sport ještě neznají uvádíme, že je to skupinová jízda na rotopedech spojená s hudbou a pod vedením instruktora.

hala ASK Blansko spinnerů je celkem 11, jeden pro instruktora
Spinningové centrum najdete snadno. Nápis je vidět z dálky. Na první návštěvníky čeká 10 rotopedů (jedenáctý je pro instruktora).
instruktor vede celou skupinu
Instruktor pouští hudbu a slovem vede celou skupinu při jízdě, která trvá 40 minut až jednu hodinu. Fota: Vladimír Jančík

Kontaktní telefonní číslo na centrum je 777 880 955.
Provozní doba se bude vytvářet postupně na základě projeveného zájmu. V týdnu od 14. 2. je otvírací doba nasledující:
Po, St: 17 — 20 h
Út, Čt: 18 — 19 h
Pá: 16 — 19 h


SPINNING je energeticky účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech, které spojuje hudbu, motivaci a představivost do jednoho celku s přesně dávkovaným tréninkem. Tento originální cyklistický program nabízí fyzické a psychické prvky sportovního tréninku lidem každého věku a úrovně zdatnosti.

Každý jezdec si volí zátěž, která mu vyhovuje. Tempo určuje rytmický hudební doprovod. Vše probíhá pod vedením zkušených lektorů. Program kombinuje trénink podle srdeční frekvence s pěti styly jízdy a nabízí tak účastníkům neopakovatelný způsob cvičení.