Nad Krčí zvítězila Olympia jen jednou

15. května 2005, sport, přečteno: 4084×

Olympia Black Hill Blansko se třikrát potkala s loňským finalistou baseballové extraligy a oproti předchozím duelům se jí podařilo zvítězit pouze jednou. V dalších kolech se Olympia Black Hill Blansko střetne s celkem Techniky Brno a domácí zápas mohou diváci v Blansku vidět ve středu 18. 5. od 18.00 hod. Blanenský celek má teď před sebou menší přestávku, tak snad se dají dohromady všichni nemocní a zranění, aby Olympia mohla nastoupit opět v plné síle.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Pouze jedno ze všech tří utkání se odehrálo v Blansku na Strawberry field a domácí diváci viděli kvalitní utkání a vítězství domácího celku. Ostatní dva vzájemné zápasy se hrály v Praze na Krči a zde dominoval pražský celek.

1. utkání: Olympia Black Hill Blansko – Krč Altron Praha 7:1
Skoro po celý zápas mohli diváci vidět vyrovnaný duel. Až ke konci utkání se projevila pálkařská síla domácích, kteří několika dobrými odpaly a po chybách soupeře zvrátili vítězství na svoji stranu. Vynikající zápas odházel Jirka Hrubý na kopci, který soupeři dovolil pouze jeden doběh.

2. utkání: Krč Altron Praha – Olympia Black Hill Blansko 8:2
První utkání na hřišti soupeře bylo sice na začátku vyrovnané a Pavel Procházka svým krásným homerunem dal naději blanenskému týmu, ale hostující hráči vyrobili několik chyb v obraně a to k vítězství nestačilo.

3. utkání: Krč Altron Praha – Olympia Black Hill Blansko 5:2
Druhý zápas s pražským celkem byl opět na začátku vyrovnaný. Jaromír Kouřil svým dlouhým odpalem zvednul spoluhráče ze střídačky s nadějí na vítězství, ale zadopolaři Krče se podařilo tento odpal se štěstím zachytit a bohužel i ve druhém utkání v Praze se Olympii nepodařilo zvítězit. Pochvalu jistě zaslouží Kouřil, který předvedl skvělý výkon ve všech třech utkáních a předvedl bojovného ducha.


Výsledky ostatních týmů:

JM přebor mužů:
Aligátoři Znojmo – Blansko B 22:18

Juniorská extraliga:
Draci Brno – Blansko 12:1
Blansko – Draci Brno 10:2

JM přebor starších kadetů:
Blansko – Aligátoři Znojmo 1:0
Choceň – Blansko 2:16
Blansko – Jihlava 37:0

JM přebor mladších kadetů:
Blansko – Třebíč 12:2

JM přebor žáků:
Blansko Blue – Technika Brno 8:7
Blansko Yellow – Technika Brno 7:3

Jaroslav Kříž
Olympia Black Hill Blansko