Plavání dětí s rodiči

17. února 2007, ostatní, přečteno: 6441×

Oblastní charita Blansko, Centrum pro matku a dítě – Klub Ratolest nabízí plavání dětí a rodičů. Nejde o nácvik plaveckých pohybů, ale o vytvoření si vztahu k vodě, jakožto přirozenému prostředí. Děti si uvědomí vztah vody a jiné možnosti pohybu ve vodě – rozvíjí je to lépe fyzicky i psychicky.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Plavání probíhá v malém bazénku a velkém bazénu městských lázní v Blansku. Kurzy probíhají ve čtvrtek dopoledne – pro děti od 1 roku do 3 let, v malém bazénu (začátečníci a pokročilí). Kurz probíhající v pátek odpoledne je určen pro děti od 3 do 4 let, ve velkém bazénu (pokročilejší děti).

Na jarní kurz (duben–červen 2007) je potřeba se přihlásit do 23. února 2007, zatím jen začátečníci – termín přihlášení pro pokročilé bude upřesněn.

Pokyny pro přihlášení!!! Dostavte se osobně na adresu Centra pro matku a dítě – Klubu Ratolest, ul. Sladkovského 2b v Blansku ve stanovené termíny – po, út, st, pá 9.00–11.30 h a 13.00–14.00 h. Vyplníte přihlášku, kterou obdržíte na místě.

Zaplatíte 100 Kč zálohu, která je nevratná. Doplatek se uhradí při zahájení kurzu. Obdržíte přesné informace k plavání dětí a rodičů!

Petra Veselá