Brána do světa vstupenek v informační kanceláři

17. dubna 2007, ostatní, přečteno: 4459×

Předprodej vstupenek v Informační kanceláři Blanka patří už od počátku její existence k nevyhledávanějším a nejoblíbenějším službám. Doposud bylo možné zakoupit pouze vstupenky na akce konané v Blansku a vybrané velké rockové koncerty v Brně a Praze. Od 10. března je vše jinak.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Blanka“ se stala jedním z oficiálních prodejních míst společnosti Ticketpro, která je hlavním prodejcem vstupenek na českém trhu. Kromě Brna je toto jediné předprodejní místo na jižní Moravě. Blansko bylo vybráno z mnoha žadatelů díky své výhodné poloze vůči Brnu a dlouhodobým výborným výsledkům předprodeje. Zákazníci tedy už nemusí na zaslání vstupenek čekat, jak tomu bylo doposud, ale vytiskneme jim je přímo na místě.

Výběr koncertů, divadelních představení i festivalů je opravdu široký. Největším lákadlem jsou bezesporu koncerty světových hvězd v ČR, např. Genesis, George Michael, Iron Maiden nebo i koncerty Pearl Jam a Red Hot Chilli Peppers v Polsku. Prodáváme i vstupenky na velké pražské muzikály – Angelika, Jack Rozparovač, Golem, Excalibur. Ticketpro má ve své nabídce nejen populární hudbu, ale prodává i vstupenky na Pražské jaro, divadelní představení ve většině pražských divadel i hudební festival Colours of Ostrava.

Aktuálně prodáváme vstupenky na koncert Rolling Stones 22. 7. v Brně.

Pro Blansko bude zcela jistě zajímavá možnost zakoupení vstupenek do brněnských multikin Olympia Centrum a Velký Špalíček. Výhoda pro naše zákazníky spočívá především v tom, že si sami můžou vybrat konkrétní místa v divadelním sále či na koncertě a vstupenky si rovnou zakoupit.

Pokud tedy máte zájem navštívit některou kulturní akci, stavte se v „Blance“, je velká pravděpodobnost, že se dočkáte odpovědi „Ano, vstupenky máme.“.

Martina Hejčová, vedoucí informační kanceláře