15 let od založení SK JKP Olešná

9. července 2007, sport, přečteno: 4372×

Je to již 15 let co se parta chlapíků z Olešné a Hořic rozhodla, že založí klub, který bude hrávat soutěžně malou kopanou. Jako název nakonec vyšel JKP (což může znamenat buď jako kůl v plotě nebo jednou kopnu padnu).

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Ze začátku se hrávalo na hřišti na Hořicích a od nové éry SK JKP Olešná (čímž je myšlen rok 2000) se hraje na zbudovaném hřišti na Olešné vedle firmy Xyla. V mužstvu se od počátku vyměnila celá řádka hráčů, kteří již dávno nehrají, ale jsou tam i tací, které ještě teď můžete spatřit na hřišti bojovat o body ve 3. okresní lize malé kopané a kteří pamatují krušné začátky. Momentálně za SK JKP Olešná hrají hráči jak z Olešné, Blanska, Hořic a Rudice, ale je tam i jeden až z Ostravy, který ale bydlí Brně.

SK JKP Olešná

U příležitosti tohoto krásného výročí jsme se rozhodli uspořádat velkou oslavu, která se bude konat dne 14. července 2007 na již zmiňovaném hřišti na Olešné, kde bude od 13.00 hod. sehráno exhibiční utkání týmů mladí – staří, které budou složeny z bývalých hráčů JKP.

Od 15.00 hod. bude odehráno utkání SK JKP Olešná – Pitaval. Tým Pitavalu je tvořen rozhodčími ČMFS, kteří řídí utkání 1. a 2. fotbalové ligy. Během celé akce bude k dostání bohaté občerstvení, nebude chybět pivo, limo a něco na zub (selátko). Po skončení sportovního utkání bude oslava pokračovat u Obecního domu, kde bude hrát DJ Vlasta.

Přijďte se podívat, jste všichni srdečně zváni hráči i funkcionáři SK JKP Olešná.