Přihlaste filmy z vašich cest do soutěže Okem dobrodruha

18. září 2007, ostatní, přečteno: 3540×

Rok s rokem se sešel a na dveře opět klepe termín uzávěrky filmové soutěže Okem dobrodruha, která je součástí blanenského cestovatelsko-outdoorového a filmového festivalu Rajbas Outdoor Kotlík.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Skončily prázdniny, vrátili jsme se z dovolené a mnozí z nás si přivezli kromě fotek také filmový materiál. Možná právě vy jste prožili něco dobrodružného, něco, nad čím se tají dech. A právě pro vás je určeno nové doprovodné téma soutěže – Už nemůžu. Na dno sil si občas sáhne každý. A nemusí to být zrovna top adrenalinový zážitek. Těšíme se, co vše se dá pod takový název skrýt.

Vy, co se nevejdete do tohoto žánru, nevěště hlavy. Záměrem soutěže Okem dobrodruha je dát příležitost každému. Soutěžní kategorie nejsou určeny, takže jediným omezením je tématické zaměření na přírodu, cestování a outdoorové sporty. Využijte možnosti představit své výtvory ostatním. Ty nejlepší budou oceněny. Soutěžní dílo nesmí být starší než pět let. Více se dozvíte na stránkách sdružení Horizont.

Pozor, uzávěrka k zaslaní filmů v délce do patnácti minut je už 23. října. Rajbas Outdoor Festival se letos koná od 23. do 25. listopadu v Blansku.

rok