Kroužky v DDM zahájily v nových prostorách

18. října 2007, ostatní, přečteno: 4183×

Celé léto panoval na pozemku Domu dětí a mládeže čilý stavební ruch. Upravovala se delší dobu zanedbaná zahrada, na které vznikne posezení a ohniště na opékání špekáčků. V budově bylo instalováno nové topení. Snížit náklady pomůže také zateplení budovy, díky němuž je opravena i fasáda, v čele s velkým logem DDM Oblázek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

I když se DDM do nové budovy přestěhovalo už v únoru tohoto roku, spousta věcí byla dokončována přes prázdniny, např. dílna pro modeláře ve sklepních prostorách.

výtvarný kroužek

„Na příští rok máme zažádáno o dotaci 5 mil. na půdní vestavbu, kde by mohla vzniknout levná ubytovna pro dětské oddíly, když sem přijedou na výlet nebo se zúčastní nějakých akcí,“ odhaluje další plány ředitelka DDM Blanka Kostková. Tím by rekonstrukce bývalé školky skončila, protože budova už je jinak celá opravená.

Volnočasové aktivity pro školní rok 2007/2008 zahájily začátkem října. Nabídka je jako vždy různorodá a široká. Zájemci mohou vybírat z více jak 90 kroužků ze sportovních, vzdělávacích, technických a uměleckých oborů. Ty přitom nejsou určeny jen pro děti, ale připraveny jsou i aktivity pro dospělé.

Přihlášky si můžete vyzvednout v Domě dětí a mládeže, Údolní 2, Blansko v pracovní dny od 8.00 do 18.00 h. Další informace a aktuální přehled nových kroužků a volných míst najdete na www.ddmblansko.cz nebo na tel. 516 412 790.