Ilustrovaný kalendář na rok 2008

30. listopadu 2007, ostatní, přečteno: 4582×

Kalendáře vydávané Městem Blansko už měly lecjakou podobu. Byly trhací s pohlednicemi, v podobě věže, kterou má Blansko ve znaku, s fotografiemi města nebo pracemi dětí. Velmi úspěšně se prodávaly stolní kalendáře s historickými fotografiemi. Další změna stylu přijde i v následujícím roce.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Kalendář pro rok 2008 Město Blansko přichystalo ve spolupráci s výtvarnicí Arnou Juračkovou. Bude to 12 listů velkého formátu, na každý měsíc jeden obrázek s kalendáriem – netradiční pohled na Blansko.

Arna Juračková – kalendář 2008

Jednotlivé obrázky respektují roční období a ukazují známá i méně známá místa našeho města. Nejen památky, ale i místa, kam lidé chodí každý den. Např. Rožmitálovu ulici, zákoutí s Galerií Ve Věži, pohled na aquapark, na kostel sv. Martina. To vše očima výtvarnice Arny Juračkové. Vznikl tak pěkný kalendář plný barevných obrázků, představujících Blansko jako živé město. Téměř všude jsou totiž lidičky, zvířátka nebo děti.

Vydán bude v nákladu 500 kusů, z části s podpisem autorky. Zakoupit jej můžete v Informační kanceláři Blanka. Kalendář už je v prodeji. Cena je 120 Kč, s podpisem autorky je k mání za 150 Kč.