Sousedský bál 2008

19. února 2008, kultura, přečteno: 5220×

Ples Města Blansko, pořádaný již tradičně pod názvem Sousedský bál, přivítal návštěvníky v Dělnickém domě večer v pátek 8. února.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

A vítání proběhlo i letos za pomoci uvítacího drinku. Každý z návštěvníků mohl hned u vstupu ochutnat bylinného likéru – malého závdavku pro příjemný večer.

sousedsky-1 sousedsky-2

Programová nabídka plesu letos přilákala více návštěvníků, než tomu bylo v loňském roce. Bezmála čtyři stovky. A bylo to hned poznat na všech scénách, protože všude bylo zaplněno. Na velkém sále, kde hrála skupina Kreyn, na diskotéce Pavla Borka v sále S2 i u cimbálové muziky Grajcar z Dolních Bojanovic na horní hale.

Všude byla zábava v plném proudu, na velkém sále ji navíc zpříjemňovala další vystoupení. Ať už taneční v podání stepařů z Tap Dance Studia nebo hip-hopu od ADS‘crew, tak i hudební. Vystoupila zde houslistka Ilona Strya s moderním hudebním programem ne nepodobným vystoupením mladé světoznámé houslistky, proto si také vysloužila přezdívku „česká Vanessa Mae“.

sousedsky-3 sousedsky-5

Půlnoc patří tradičně losování hlavních cen tomboly. Návštěvníci si tak letos odnesli velkého plyšového lva, radiátor do koupelny, digitální fotoaparát nebo kompletní domácí kino i s harddiskovým rekordérem.

Poté už se poslední části plesu ujal blanenský Rosomák Olympic Revival a přitáhl všechny zpět na taneční parket, kde je pomocí osvědčených a známých hitů bez problémů udržel až do druhé hodiny ranní.

sousedsky-6 sousedsky-4

Chyběli jste a říkáte si, že to mohlo být fajn? Tak zkuste přijít za rok. Kulturní středisko města Blanska pro vás opět určitě přichystá bohatý a zajímavý program. Ale pobavit se můžete přijít ještě letos. Na první jarní den jsme pro vás připravili Sněženkový countrybál.