(Nejen) soutěž krásy Miss Junior zahájila castingy!

10. března 2008, ostatní, přečteno: 5965×

V sobotu 15. března proběhne v Blansku v Dělnickém domě, na ul. Hybešově 1, casting Jihomoravského regionu! Krom již předvybraných dívek se jej mohou zúčastnit dívky z jihomoravského regionu bez předchozího přihlášení. Stačí přijít rovnou na casting! Využijte svoji šanci!

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Přihlášky ročníku MJ ČR 2008 jsou uzavřeny a porota Miss Junior vyjíždí do regionů. „I přes velký zájem jsme byli nuceni přihlášky do 9. ročníku velmi populární soutěže Miss Junior ČR ukončit,“ konstatovala ředitelka soutěže Kateřina Hamrová. „13. února začaly regionální castingy, máme za sebou Jižní Čechy a Olomouc. Protože se ale dívky stále hlásí a ptají, mají-li ještě nějakou možnost, rozhodli jsme se pro tzv. poslední šanci. Spočívá v tom, že přijdou na vybraný casting s rodiči, případně jimi podepsanou přihláškou (v případě, jsou-li mladší 18 let). Jinak ale mohou přijít dívky až do 21 let,“ dodala ředitelka s tím, že zásadní potřebou je charisma, pohotovost, sebekontrola a všeobecný přehled.

„Prosím všechny slečny, které se rozhodnou zúčastnit castingu, aby dbaly podmínek výběru, které stanoví pravidla – mj. žádné tetování, žádný pearcing!“ Více na webu www.missjunior.cz. Hledáme charisma, ne ramínko na šaty. I letos budeme dívky testovat ze znalosti světových jazyků během pohovoru. Rovněž jsme natvrdo zařadili do pravidel, že dívky nesmí mít tetování ani peracing. Loni kvůli tomu musela odstoupit jedna finalistka těsně před finišem a připravila se o velké možnosti.

Více informací na www.missjunior.cz.

logo_miss_junior