Regenerace sídliště Písečná – II. etapa

26. března 2008, zprávy z MěÚ, přečteno: 4246×

V měsíci březnu bude městem podána žádost o dotaci na II. etapu regenerace sídliště Písečná. Celkové investiční náklady jsou stanoveny na základě zpracovaných projektových dokumentací ve výši 13,5 mil. Kč, požadovaná výše dotace činí 4 mil. Kč.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Dotace je maximálně možná dle podmínek vyhlášených ministerstvem pro místní rozvoj, který je správcem dotačního titulu Podpora regenerace panelových sídlišť pro rok 2008.

Celý projekt je rozsáhlou stavbou, která je tvořena těmito stavebními objekty: parkoviště vedle penzionu, dětské sportoviště, veřejné osvětlení, dešťová kanalizace, výsadba stromů a keřů v tomto prostoru, doplnění stromů nad prodejnou, spojovací chodník u kotelny, úpravy kontejnerových stání v ulici Pod Javory, oplocení dětského hřiště, parkovací stání na ulici Sušilova, výběh pro psy, propojovací komunikace ulic Sušilova – Nad Čertovkou, osazení nových sloupů veřejného osvětlení v prostoru provedené I. etapy regenerace.

Realizace celého rozsahu stavby je podmíněna obdržením dotace. V případě nepřidělení dotace bude rozsah stavebních objektů upraven.

Projednávání II. etapy a materiály ke stažení.