Budou umývat okna pro nadaci

8. června 2008, ostatní, přečteno: 4015×

Blanenští skauti se chystají podpořit Nadaci pro transplantace kostní dřeně zajímavou formou. Akcí na získání finančních prostředků bude víc – Netradiční letní ples i umývání oken automobilů.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Skautské středisko srdce na dlani a Roverský kmen Rovnou po hlavě Blansko pořádají v sobotu 14. června Netradiční letní ples na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Hrát bude hudební skupina Amethyst. Proběhne dražba posledních 10 vstupenek na koncert Jaromíra Nohavici. Výtěžek z celé akce i dražby půjde na účet Nadace. Občerstvení je zajištěno, stejně tak bohatý kulturní program, tombola, stylová čajovna s vodními dýmkami. Vstupné 146 Kč + 4 Kč místenka. Předprodej probíhá v Informační kanceláři Blanka, tel. 516 410 470. Přijďte se pobavit a zároveň pomoci těm, kteří to potřebují.

Další akce se uskuteční o týden později ve dnech 20.–22. června, kdy budou členové Roverského kmenu Blansko na benzinových čerpacích stanicích u Kauflandu (ÖMV a Unicorn) umývat okna. Všechny peníze, které si za tyto dny vydělají, pak odešlou společně s těmi, které se podaří získat na plese, na účet nadace.