Služby Blansko vyhodnocují sezonu aquaparku

30. září 2008, ostatní, přečteno: 5419×

Aquapark byl letos otevřený 78 dní, a to někdy i přes malou návštěvnost v řádu desítek lidí. Pozitivní zprávou je, že i když bylo léto teplotně pod loňským průměrem, byl celkový počet návštěvníků o něco vyšší.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Celkem za letní sezonu prošlo turnikety 47.994 osob. Největší denní návštěva byla zaznamenána ve čtvrtek 7. 8. – 2.620 návštěvníků.

  • květen 690
  • červen 8.969
  • červenec 18.974
  • srpen 17.042
  • září 2.319

„Kromě další restaurace v bývalé plavčíkárně ve II. nadpodlaží technologické budovy měli návštěvníci množnost využít nové čtyřdráhové pétanquové hřiště. Lépe byla také na sezonu připravena travnatá plocha,“ vyjmenoval hlavní novinky připravené pro tuto sezonu ředitel společnosti Služby Blansko Ing. Radek Snopek.

Celou sezonu ohřívala vodu tepelná čerpadla na teplotu 24–26 °C. Zdražení vstupného částečně pokrylo navýšení DPH a cen energií. Výsledek provozu aquaparku odpovídá stanovenému předpokladu – zisk ve výši cca 400.000 Kč.

aquapark

Vydělané finanční prostředky budou investovány do dalších vylepšení aquaparku: zkvalitnění restauračních služeb, rozšíření sortimentu občerstvení, výměny písku za jemný beach volejbalový, doplnění dalších atrakcí, a to zejména pro nejmenší děti.

„Velký ohlas měla propagace v Brně. Návštěvníci byli spokojeni s cenou i službami, a proto se příští rok zase zaměříme tímto směrem. Chceme více propojit propagaci aquaparku a celého Sportovního ostrova Ludvíka Daňka jako neobvyklého komplexu sportovních a relaxačních služeb,“ plánuje propagaci pro další rok Ing. Snopek.