Rekonstrukce komunikace Na Lukách

14. října 2008, zprávy z MěÚ, přečteno: 4538×

Tato komunikace vyřeší napojení komunikací Jungmannovy a Na Lukách s ulicí Na Brankách. Dále bude prodloužen chodník z ulice Jungmannovy k ulici Na Lukách a v neposlední řadě vyřešen odvod balastních vod, vyvěrajících ze zahrad blízkých domů a nyní natékajících do splaškové kanalizace.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Od pondělí 13.10.2008 je vydáno rozhodnutí o úplné uzavírce komunikace. Zhotovitel (SIS silniční stavitelství s. r. o.) předpokládá plné uzavření pouze v nezbytně nutných případech – překopy, frézování, balení apod. Po ukončení zajistí provizorní přejezd. Konkrétní termíny však není možné sdělit, proto není možné garantovat vjezd a výjezd z ulice Jungmannovy, je tedy rizikem řidičů, zda vjedou či nevjedou do této ulice.

Odvoz odpadu (každé úterý) bude zajištěn tak, aby se k nádobám svozová firma přímo dostala či nádoby zaměstnanci realizační firmy SIS přemístí na místo, kam se svozový vůz dostane.

V případě dotazů kontaktujte nejlépe stavbyvedoucího pana Hrdličku – 777 752 452 či pracovníky Města pana Štefana 516 775 137 nebo paní Vágnerovou 516 775 124

Ukončení rekonstrukce se předpokládá v II. polovině listopadu 2008. Celkové náklady akce jsou cca 2,4 mil. Kč.

nalukach