Hořická sjezdovka je v provozu!

28. ledna 2009, tiskové zprávy, přečteno: 5806×

Zimní počasí se umoudřilo, podmínky pro lyžování jsou na horách příznivé a sezona v blanenském ski-areálu na Hořicích také začala.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Díky pomoci našich členů a VAS Boskovice se nám podařilo vysněžit při druhé vlně mrazů jednu stranu sjezdovky a zprovoznit lanový vlek k pokladně, kde se zdarma může svézt každý, hlavně děti!

Sněhová pokrývka je na spodní sjezdovce ideální a pokud ráz počasí vydrží a ještě nám zasněží, svezou se lyžaři brzy na přírodním sněhu, protože velký vlek je taky připraven a čeká. Pojďme na to, nejsou to Alpy ani Jeseníky, ale máme to tady doma a můžeme to využít. Vyzkoušet si můžete například tradiční skoky z meze a projet si sjezdovku tak často jak jen zvládnete.

V této době jsme v provozu:

úterý až pátek – 14 až 21 h,
v sobotu, o prázdninách a státních svátcích – 9 až 21 h,
v neděli 9 až 18 h,
za předpokladu, že lyžuje alespoň 5 sportovců.

V jiných termínech je možno se domluvit idividuálně na tel. čísle 608 608 560 s vedoucím areálu panem Vladimírem Roučkou. Návštěvníci mohou využít dostatečné parkovací plochy na začátku Hořic a jemu přilehlém hřišti.

Víme, že toto není nejlepší řešení a procházka pěšky není pro každého zajímavá, proto stále jednáme o lepších parkovacích podmínkách a věříme že se brzy podaří zajistit nové místa pro stání dostupnější vlekům.

Aktuální informace a webkameru naleznete na www.skihorice.cz.

Pavel Beran, T. J. Sokol Blansko