Zvolí nejkrásnějšího voříška

11. srpna 2009, ostatní, přečteno: 3452×

Pro čistokrevné psy se během roku pořádá celá řada nejrůznějších výstav. Hlavními aktéry jsou však vždy pouze čistokrevná plemena s průkazem původu (s PP). Ne tak na výstavě v Blansku, kde se představí naopak jen voříšci a psi bez průkazu původu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Ukázat se tak mohou pejsci, kteří neměli to štěstí a nenarodili se v žádné chovatelské stanici. Jejich podobu a charakter určila pouze a jen sama příroda. Tito kříženci mají jedno společné. Je to bezelstná láska ke svému majiteli a jedinečný originální vzhled. Na výstavě v Blansku se budou moci předvést již podeváté. Opět v areálu fotbalového stadionu ASK v Blansku, a to 6. září od 12.00 hodin.

V doprovodném programu vystoupí Skupina orientálních tanečnic AIŠA a Mistři republiky v Tanci se psem. Připraveny budou také různé doplňkové soutěže a mini dráha agility pro všechny přihlášené pejsky.

Pokud tedy máte doma pejska, který umí chodit na vodítku a nechá se prohlédnout od rozhodčího, přihlaste se do data uzávěrky: 20. 8. 2009. Přihlášky přijímáme na adrese: Hana Rajtšlégrová, Dvorská 92, Blansko 678 01, tel. 602 843 544

Podrobné propozice, časy pro soutěžící a přihlášky naleznete na: www.agility-blansko.net.