Blansko – partnerské město HC Komety Brno

18. září 2009, ostatní, přečteno: 4945×

Rádi bychom Vás informovali, že město Blansko se stalo partnerským městem projektu Jižní Morava – Království Komety. Zařadili jsme se tak mezi 28 měst, která se do projektu doposud zapojila.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Cílem tohoto projektu, je především vyjádřit vděk a poděkování všem jihomoravským fanouškům, kterých opravdu není málo a společně s partnerskými obcemi jim nabídnout snazší propojení s klubem HC Kometa Brno. Kometa je momentálně jediným extraligovým hokejovým týmem na jižní Moravě a z toho důvodu jsme pojmenovali projekt s trochou nadsázky Jižní Morava – „království“ Komety.

pecet_kometablansko

Klub si je vědom obrovské fanouškovské podpory ze všech koutů jižní Moravy, ke které patří i fanoušci z našeho města. Uzavřeným partnerstvím tak umožníme využívat výhody jako je například možnost využití rezervace vstupenek na domácí zápasy či možnost zakoupení limitované edice zboží s názvem našeho města.

Bližší informace v souvislosti s těmito výhodami očekávejte v našem zpravodaji nebo na oficiálních webových stránkách města.

Lístky na zápas Komety s Třincem skončily na školách
Na základě podepsané dohody mezi Městem Blansko a Kometou Group a.s. využilo Město Blansko možnosti rezervace 50 vstupenek na hokejové utkání ELH Kometa vs Třinec (18. 9. 2009, 18.00 h). Vstupenky byly hrazeny z pokladny Města Blansko a poskytnuty jako odměna pro talentované a nadané žáky základních škol (40 vstupenek) a zbývající část blanenskému hokejovému klubu.