V senior centru oslaví sedm let

1. října 2009, ostatní, přečteno: 3265×

V říjnu to bude už sedm roků, co se v Blansku v místech nad poliklinikou poprvé otevřely dveře nové budovy. Zařízení, které svým nejmodernějším vybavením patří ke špičkám nejen v bývalém okrese, ale i v Jihomoravském kraji, je zaměřeno na poskytování služeb našim rodičům, babičkám nebo pradědečkům – zkrátka lidem v pokročilém věku.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Dříve domov důchodců, dnes SENIOR centrum Blansko, je už sedm let novým domovem více jak stovky seniorů, kteří se ve svém životě ocitli z různých důvodů v obtížné situaci a k udržení kvalitního a plnohodnotného života potřebují pomoc druhých.

O tom, že i podzim života může člověku přinést spoustu smysluplných aktivit, radosti, nových přátelství nebo chuť poznávat a učit se nové věci, se můžete koneckonců přesvědčit sami.

Ve středu 7. října pořádá SENIOR centrum Blansko Den otevřených dveří. Přijďte se za námi podívat a uvidíte na vlastní oči, jak se zde žije. Od 8 do 17 hodin vám také budou k dispozici naši zaměstnanci, aby zodpověděli vaše otázky či připomínky. A uvidíte, že budete mile překvapeni.

seniorcentrum_02

Bc. Petr Novotný, DiS.
vedoucí úseku sociální péče