Vánoční zprávy z Oblázku

12. prosince 2009, ostatní, přečteno: 5770×

I když má počasí stále spíše podzimní než zimní náladu, v Domě dětí a mládeže Oblázek v Blansku se děti pečlivě připravují na Vánoce.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

V listopadu proběhly Vánoční dílny, kde se za finanční podpory Města Blansko vyráběly plstěné ozdoby, vánoční prostírání, malovalo se na porcelán, odlévaly se svíčky a připravovala se vánoční přáníčka a dekorace.

adventní věnce

dekorace

Za zábavou se děti vydaly do Lanového centra v Brně a také do dětského parku plného atrakcí Bongo – Brno. Závěr listopadu patřil již tradičně výrobě adventních věnců.

lanové centrum

Prosincové soboty přinesou dětem další vánoční inspirace. Budou se péct a zdobit perníčky, vyrábět vánoční ozdoby z korálků a drátků, na pobočce v Rájci čeká děti Po čertech pekelná noc s přespáním.

Na poslední sobotu před Štědrým dnem je připraven speciální program. Vánoční řádění aneb Dáme rodičům volno je celodenní akcí, kterou DDM Oblázek pořádá ve spolupráci s Galerií města Blanska a Kinem Blansko. Rodiče tak mohou využít volného dne k dokončení vánočních příprav či si jen oddechnout ve vánočním shonu s tím, že o jejich děti bude celý den postaráno.

A co nás tedy čeká? Dopoledne vycházka spojená se soutěžemi, a pokud se počasí umoudří snad také něco zimních radovánek. Po obědě, který dětem věnuje sponzorským darem pizzerie Pizzazz, se vydáme na tvoření do Galerie a na závěr se na nás budou těšit v kině s připravenou pohádkou.

Pokud budete chtít využít nabídky některé z těchto akcí, stále je možné přihlásit se na webu: www.ddmblansko.cz.

A nám nezbývá než poděkovat vám za přízeň, kterou jste nám v roce 2009 věnovali a do nového roku popřát hodně zdraví, lásky a spokojených okamžiků.

Kolektiv DDM Oblázek Blansko