Policie hledá svědky nehody

8. dubna 2010, ostatní, přečteno: 4379×

Řidič, který srazil cyklistku, ujel z místa nehody. Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v neděli 4. dubna v 16.30 h na křižovatce u Druhé slévárny v Blansku v ulici Gellhornova.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Třiadvacetiletá cyklistka tam podle prvotních zjištění přijížděla na křižovatku po hlavní silnici od Lažánek k Blansku, když jí nedal přednost řidič osobního vozu jedoucího po vedlejší silnici od Skalního mlýna k Blansku.

Při střetu cyklistka upadla na vozovku. Řidič osobního auta zastavil na místě nehody a nabídl cyklistce pomoc. Ta ji však odmítla s tím, že se necítí zraněna. Později se však ukázalo, že cyklistka utrpěla lehké zranění, s nímž byla hospitalizována v nemocnici.

Policisté proto v současné době hledají řidiče osobního auta, který se střetl s cyklistkou. Podle prvotních informací jel v osobním voze Škoda Fabia, stříbné barvy, zřejmě varianty kombi.

Žádáme proto řidiče tohoto vozidla, aby se přihlásil na dopravním inspektorátu Policie České republiky v Blansku, v ulici Bezručova 31 nebo telefonicky na čísle 974 631 251 nebo na tísňové lince 158. Zároveň prosíme svědky této dopravní nehody, aby se rovněž ozvali policistům na telefonní číslo 974 631 251 nebo na tísňovou linku 158.