Senior Centrum se otevře veřejnosti

3. října 2010, ostatní, přečteno: 4096×

Takzvaný Týden sociálních služeb se letos koná v termínu od 4. do 10. října a ani blanenské SENIOR centrum nezůstane pozadu. Ve středu 6. října otevře své pomyslné dveře všem, kteří by se rádi osobně přesvědčili o tom, jak velký kus cesty a práce mají za sebou sociální služby a péče.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Od 8 hodin ráno do 18 hodin večer jsou v blanenském zařízení, které se věnuje nepřetržité péči o naše nejstarší obyvatele, připraveni pracovníci domova seznámit vás s chodem a principy poskytované služby a zodpovědět vám různé dotazy.

Senior Centrum Blansko

Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem najdete na společné adrese Pod Sanatorkou 3 v Blansku. Obě jmenované služby sídlí v nepřehlédnutelně velké a nové budově nad blanenskou poliklinikou, u cesty do Palavy, naproti místu, kde stávala bývalá zvláštní škola. Všichni návštěvníci jsou srdečně vítáni.

V České republice působí více než 2000 poskytovatelů sociálních služeb. Sociální služby se v jakékoli podobě dotýkají životů každého z nás, jsou poskytované seniorům, osobám se zdravotním postižením, osobám, které jsou ohroženy sociálním vyloučením a dalším. A právě první týden v říjnu je určen představení této nabídky služeb laické i odborné veřejnosti.

Pracovníci domova