Kalendář města Blanska na rok 2011

14. prosince 2010, ostatní, přečteno: 4622×

Po několika vydáních oficiálních kalendářů města Blanska, které měly podobu stolního kalendáře s historickými i současnými fotografiemi regionu, bude kalendář pro rok 2011 opět nástěnný.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Bude prezentovat Blansko jako atraktivní turistický cíl, bránu Moravského krasu a měl by sloužit nejen turistům, ale i blanenským občanům jako praktický průvodce „blanenským rokem“. Najdete zde nejen fotografie hlavních turistických atraktivit města, ale také jejich popis a charakteristiku, otvírací doby a informace o výši vstupného.

kalendář 2011

A protože v příštím roce vyjde náš další tradiční propagační materiál Kalendář kulturních akcí pouze v elektronické podobě, která bude ke stažení na městských stránkách www.blansko.cz, zařadili jsme do oficiálního kalendáře i přehled nejvýznamnějších akcí, které se v Blansku a okolí budou v roce 2011 konat.

Zároveň s kalendářem budou k dispozici i oblíbené kapesní kalendáříky, tradičně s jedním historickým a jedním současným motivem. Ty letošní vás pozvou na 5. ročník oblíbené akce Vítání sv. Martina a seznámí s  historickou podobou blanenského nádraží.

kalendářík 2011 kalendářík 2011

Kalendář i kalendáříky budou k dispozici od 17. prosince v  Informační kanceláři Blanka.

Martina Hejčová