Vyběhněte si na Nový hrad – druhý závod OBL 2011

18. března 2011, sport, přečteno: 4127×

Sezona běžců a běžkyň okresní ligy a samozřejmě všech dalších příchozích pokračuje v Adamově. Od restaurace U Baťáka v neděli 20. března odstartuje v 11.00 hodin závod na trati 8 kilometrů do kopce a z kopce kolem Nového hradu. K jejímu zdolání zve oddíl orientačního běhu TJ Spartak Adamov.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Loňské suverénní vítězství v traťovém rekordu přijede obhajovat blanenský Jan Kohut. Pouhý jeden den před Během na Nový hrad startuje na mistrovství republiky v přespolním běhu, přesto se dá předpokládat, že si odveze z Adamova plný bodový zisk pro OBL 2011. Do bodování v letošním roce ještě nezasáhl. Tabulku tak aktuálně vede Jaromír Dvořák (ASK Blansko) a v ženách Milada Barešová (Bambas Skalice).

V dubnu proběhnou další tři závody. V Hořicích u Blanska 5. ročník Hořické osmičky v sobotu 9. 4., ve Skalici nad Svitavou v sobotu 16. 4. to bude 14. ročník Bambasácké desítky a v neděli 24. 4. se běží pětka na dráze v rámci atletického mítinku Memoriál Věry Bušové-Gilkové.

Výsledkový servis a aktuální dění při OBL 2011 mohou příznivci běhu sledovat na webu www.oblblansko.cz. Blíže o Běhu na Nový hrad na: www.novy-hrad.xf.cz.

Milan Daněk