V Ulitě se zabydlel Šnek a svůj klub nabízí i vám!

24. srpna 2011, cestovní ruch, přečteno: 3612×

Od září 2011, v příjemných prostorách Ulity na ul. B. Němcové 2A v Blansku (vedle Základní školy T. G. M.), otevírá své brány nový volnočasový klub pro mladší školní děti – dětský klub Šnek. Jelikož jde o nováčka v nabídce volnočasových aktivit pro děti, položili jsme Šnekovi několik otázek.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Co nebo kdo je Šnek?

Šnek je odpolední klub pro děti 1.–5. tříd. Je to místo, kde se děti cítí tak dobře a bezpečně, jako šneci ve své ulitě.

klub šnek

Proč Šnek vznikl?

Jako alternativa školní družinky pro děti, které do družiny z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí chodit. I šikovní a samostatní školáčci potřebují někde strávit hodinku, dvě, než se vydají do svého kroužku, popřípadě si rádi ukrátí dobu čekání na pracující rodiče. Maminky na rodičovské dovolené zase občas uvítají, když se mohou některé odpoledne věnovat jen své mladší ratolesti.

Kdo za Šnekem stojí?

Jde o iniciativu dvou občanských sdružení zaměřených na práci s mládeží – občanských sdružení Judita a Ulita. Veškerá činnost klubu je hrazena z členských příspěvků, případně z grantů a dotací.

Kde Šneka najdeme?

Tam, co každého správného šneka: v ulitě. Tedy v prostorách čajovny Ulita na ulici B. Němcové 2A v Blansku, vedle ŽŠ TGM.

Co Šnek nabízí?

Bezpečný prostor ke hrám a vzdělávání, bohatý program výtvarných a pohybových činností pod vedením školených a zkušených pedagogů.

Kdy má Šnek otevřeno?

Přes školní rok pravidelně ve všední dny od 12.00 do 16.00 h.

Jak se se Šnekem skamarádit?

Stačí vyplnit přihlášku do klubu, kterou najdete na webových stránkách klubu.

Kde se o Šnekovi dozvíme víc?

Další informace o členství, cenách, programu a provozním řádu najdete na stránkách klub-snek.webnode.cz, můžete Šnekovi napsat na mail klub.snek@email.cz, popř. můžete kontaktovat Kláru Kučerovou na telefonu 777 254 184.

red