Volno? Prázdniny? Víme, co s nimi.

15. října 2011, ostatní, přečteno: 3640×

Sdružení Ulita v rámci svého klubu Šnek připravilo pro děti 1. - 4. tříd další zábavné, povídací, tvořivé, pohádkové a všeobecně nezapomenutelné dny pro období podzimních prázdnin pod heslem „Všude dobře – ve Šneku v Ulitě nejlíp.“

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Blíží se podzim, čas pouštění draků, čas, kdy světla ubývá a za dveřmi je svátek svatého Martina, který k nám opět přijede na svém snad bílém, snad grošovaném koni.

Podzim je kouzený čas a podzimní prázdniny byly vymyšleny právě proto, abychom si jej užili, jak se patří. Klubovna Ulity se tak od 25.- 27. října promění v místo plné her, zábavy a tvoření s podzimní tématikou, kam jsou zvány všechny nadšené a šikovné děti.

„Za humny je drak!“

25. 10. 2011, 8.00-16.00

Legendy a pohádky, aneb je drak jen jiné jméno pro dinosaura? Juchání s dráčaty, výroba a pouštění draků. V případě příznivého počasí vypustíme draky za humny, pokud bude lít, pustíme si pohádku „Za humny je drak“ či „Princové jsou na draka“. 

„Budiž světlo!“

26. 10. 2011, 8.00-16.00

Hrátky se světlem a povídání o světle. Proč je duha barevná a slunce při západu červené? Výroba svíček, lampiček a lampionů. Malování světlem.

 „Na bílém koni či grošované kobyle?“

27. 10. 2011, 8.00-16.00

Povídání a zpívání o svatém Martinovi, pranostiky, zvyky a legendy. Zahrajeme si pověst o svatém Martinovi ve vlastnoručně vyrobených kostýmech, namalujeme a vyrobíme koně a kobylky, bílé, grošované i černé a možná si na nich i zajezdíme.

 Akce se koná v prostorách klubu Ulita na ulici B. Němcové 2a. Bližší informace naleznete na stránkách http://klub-snek.webnode.cz, na emailu klub.snek@email.cz nebo telefonicky na čísle 777 254 184.