Svátek studentstva na ZŠ Salmova – Den otevřených dveří

14. listopadu 2011, ostatní, přečteno: 3053×

Loni jsme poprvé nabídli všem zájemcům o prohlídku naší školy Den otevřených dveří v poněkud netradičním termínu, a to 17. 11. 2010, v den státního svátku. Skoro stovka dětí, jejich rodičů a dalších návštěvníků, kteří tehdy tuto příležitost využili, byla dvojnásobkem počtu, který průměrně navštěvuje školu při tradičních dnech otevřených dveří. Rozhodli jsme se proto tuto akci letos zopakovat.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

17. 11. 2011 od 9.00 do 12.00 se tedy znovu otevře naše škola pro všechny, kteří si chtějí prohlédnout, v jakých prostorách a s jakým vybavením děti pracují. Pro děti bude opět připraven program v podobě činností, do kterých se mohou zapojit. V tělocvičnách budou postaveny překážkové dráhy, v učebnách fyziky a chemie pokusy z přírodovědných předmětů, v učebnách informatiky výukové počítačové programy, úkoly na interaktivní tabuli a také občerstvení připravené v našimi žáky ve cvičné kuchyni.

Návštěvníci se mohou také podívat na školní zahradu, hřiště a atrium, které jsou využívány v případě hezkého počasí, V  dalších prostorách školy se budou prezentovat výtvarné práce žáků, výstupy z projektů a ročníkové práce.

Věřím, že se návštěva naší školy stane zajímavým programem na sváteční dopoledne, a rádi přivítáme všechny návštěvníky .

Eva Kadrmasová,
ZŠ a MŠ Blansko, Salmova 17