Již tento čtvrtek 26.04. se v Blansku objeví tygr, MODRÝ TYGR!

24. dubna 2012, kultura, přečteno: 2481×

Je to tak, již tento čtvrtek v Blansku odstartuje filmový festival ZLATÉ SLUNCE BLANSKO 2012. Festival neprofesionální filmové tvorby se bude v blanenském kině konat 26. a 27. 4. 2012. Hlavní částí pro filmové diváky určitě bude čtvrteční večer!

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

čtvrtek 26. dubna, 19 h, kino Blansko

Festivalový filmový večer

V rámci moderovaného večera pro širokou blanenskou veřejnost a přátele filmu se představí místní mladí tvůrci. Uvidíte oceněné filmy autorů z regionu i z celé republiky. Můžete se těšit na starší i nejnovější snímky, které se běžně v distribuci nepromítají!

Čeká vás premiéra filmu „Povedený snoubenec“ dětského filmového kroužku z Blanska, těšit se můžete na filmy „Za sklem“ a „Smích z vedlejšího pokoje“ několikanásobného vítěze Zlatého slunce Víta Šarouna.

V premiéře uvedeme novou českou komedii, na které spolupracoval také náš loňský vítěz Zlatého slunce, kameraman Matěj Brothánek. Ve snímku „Marnost nade vše“ zazáří známé české herecké hvězdy jako Jan Maxián, Jaroslava Obermaierová, Tomáš Magnusek, Václav Kopta a další.

Hlavním bodem večerního programu bude projekce zbrusu nové rodinné komedie z české produkce „Modrý tygr“. Co se stane, když se ve městě objeví modrý tygr? V této nové české komedii v režii Petra Oukropce uvidíte například Báru Hrzánovou, Annu Polívkovou, Jana Hartla a další.

Vstupenka na večerní projekci je ZDARMA!

(Vzhledem ke zvýšenému počtu diváků bude pokladna
otevřena již od 18 hod.)

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Více informací o festivalu, doprovodném a pátečním soutěžním programu najdete na:

www.facebook.com/ZlateSlunceBlansko, www.filmdat.czwww.zrcadlo.net .

Vít Šaroun